NL    EN    DE    FR    ES    IT    
Use what you produce

MEIJER

 

 

For sure


Al vanaf de oprichting in 1920 is C. Meijer B.V. altijd een familiebedrijf gebleven. De kracht van de organisatie wordt in hoge mate bepaald door onze mensen. De kwaliteit en waarde van onze organisatie, producten en diensten zijn gebaseerd op de kennis, kunde en inzet van al onze medewerkers. Optimale kwaliteit vraagt ook om passie. Al onze medewerkers voelen zich - ieder op zijn of haar eigen specifieke terrein - sterk betrokken. Of het nu gaat om het veredelen van nieuwe aardappelrassen, het leveren van hoog gekwalificeerd pootgoed voor telers of de aanvoer van de beste grondstoffen voor de verwerkende industrie: bij elk proces waarborgen wij de hoogste kwaliteitsnormen.
 

 

 

 

 

  

 

 

 


Historie


Meijer is al bijna 3 generaties lang wereldwijd actief. In al die jaren hebben wij ernaar gestreefd een betrouwbare partner te zijn en te blijven voor al onze relaties. Hetgeen vorige generaties voor ons hebben opgebouwd koesteren en respecteren wij. Wij bouwen verder aan een gezonde en zekere toekomst.

 

 

 


Veredeling


Het is hier waar wij nieuwe aardappelrassen ontwikkelen met behulp van de nieuwste technieken. Toegewijde medewerkers delen hun talenten en kennis graag met onze relaties. Met elkaar maken we de juiste keuzes die u zekerheid bieden bij uw aardappelactiviteiten. Onze rassen zijn het levende bewijs.

 

 

 

 

 

 

 

Teelt pootaardappelen


De nieuwe commerciƫle rassen die vanuit het veredelingsprogramma naar voren komen brengt Meijer onder bij vakkundige pootgoed telers. Deze telers, die zich in Nederland en Frankrijk bevinden, vermeerderen het hoogwaardige Klasse-S uitgangsmateriaal tot Klasse SE, E, of A. De Klasse S ontstaat uit opbouw vanaf mini knollen of vanuit stammenteelt.

 

 

 


Verkoop wereldwijd


Onze innovatieve aardappelrassen worden wereldwijd als hoogwaardig pootgoed verkocht of onder licentie geteeld. Onze verkoopafzet vindt plaats naar een vijftig tal landen. Wij zijn actief in de marktsegmenten frites, chips en tafel. Het verkoopteam bouwt dagelijks samen met de andere afdelingen van het bedrijf aan versterking en uitbreiding van onze relaties. Meijer for sure en servicegerichtheid zijn hiervoor de basis.